webkwestie AUTISME

Hieronder zie je waar je leerkracht op let wanneer je je werk inlevert.

Je kan in totaal 100 punten verdienen.


Perfect

Ruim voldoende

Kan beter

Inhoud powerpoint

(30 punten)

Je hebt alle genoemde onderwerpen gebruikt en zelf iets toegevoegd. Er zit een logische opbouw in de dia’s. je hebt misschien wel een filmpje gebruikt.

Ruim Je hebt alle genoemde onderwerpen gebruikt. De opbouw is minder logisch of je geeft weinig informatie over een onderwerp.

Je hebt niet alle genoemde onderwerpen gebruikt en de informatie die je geeft is kort.

Mondelinge presentatie

(30 punten)

Je vertelt rustig en duidelijk en maakt (oog)contact met je publiek. Je vertelt meer dan wat er op je dia’s te zien is. Je begrijpt goed wat je vertelt.

Je vertelt te snel of onduidelijk. Je leest bijna al je tekst op van je dia’s. Je begrijpt het meeste van wat je wilt vertellen.

Je vertelt niet rustig en duidelijk en weet niet zo goed wat je bedoelde met de tekst op je dia’s.

Uiterlijk presentatie

(20 punten)

De spelling is helemaal goed. De dia’s zijn overzichtelijk. Je hebt plaatjes gebruikt die passen bij het onderwerp.

Er zitten bijna geen spelfouten in je dia’s. Ze zijn niet allemaal overzichtelijk of je hebt te weinig of juist te veel plaatjes gebruikt.

Er zitten veel spelfouten in de presentatie en op de dia’s zijn meer plaatjes dan tekst te zien. Ook passen de plaatjes niet bij het onderwerp.

Eigen mening/ervaring

(20 punten)

Je hebt duidelijk vertelt over je eigen ervaringen met autisme of je hebt duidelijk kunnen uitleggen waar jij rekening mee zal houden als je iemand met autisme ontmoet. Je hebt de klas ook kunnen overtuigen dat dit belangrijk is.

Je hebt iets over je eigen ervaring met autisme vertelt of je hebt wel een eigen mening gegeven maar het is nog niet helemaal duidelijk hoe je rekening houdt met iemand met autisme.

Je eigen ervaring of mening is niet of nauwelijks aan bod gekomen. Je begrijpt nog niet goed hoe je rekening kan houden met iemand met autisme.